Alle foto's op de site zijn geplaatst met toestemming van ouders of verzorgers en cliƫnten zelf. De foto's zijn beschermd tegen kopiƫren volgens copyright!

maandag 15 september 2014

13 september 2014

Het was prachtig nazomerweer. De zon scheen en het was een aangename temperatuur. Mooi weer om aan het werk te gaan met Kira. We reden naar Doetinchem om D. op te halen.
Samen met D. gingen we op weg naar een parkje daar in de buurt. Kira liep heel netjes naast de rolstoel. Bij de stoep even zitten en natuurlijk links, rechts, links kijken.
Bij het parkje namen we plaats bij de tafeltennistafel. D. wilde eerst het nieuwe puzzeltje vullen voor Kira. Dat is op zich al een mooie ergotherapeutische handeling voor hem. De snoepjes in de vakjes onder het klepje. En ook een snoepje in het gleufje. Toen het puzzeltje klaar was, mocht Kira het op de grond proberen op te lossen. Dat viel niet mee. Gelukkig bedacht D. dat ik Kira wel een beetje mocht helpen door de klepjes een klein stukje op te tillen.
Daarna kreeg Kira haar ergo hesje aan. D. kan dan oefenen met veters strikken, ritssluiting open en dicht doen en knopen los en vast maken. Best heel moeilijk, maar het ging erg goed. Kira bleef ook netjes stil staan. Het is erg fijn dat D. met Kira wil werken, zo kan zij van alles leren. En voor D. is het natuurlijk ook erg fijn!
We hebben wat mooie plaatjes geschoten.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten